Hledejte v chronologicky řazené databázi studijních materiálů (starší / novější příspěvky).

MBA-programma - STUDIE EN ZIJN OORSPRONG

Je hebt besloten om MBA studeren of nog net te denken over het krijgen van deze innovatieve titel? Aangezien informatie over de Slowaakse markt is over deze studie is schaars, brengen wij u serie 'MBA Wizard', waar u nuttige informatie die u laat kennismaken met het programma en u helpen bij het nemen van beslissingen zal vinden. Tijdens de serie, introduceren wij u de volgende onderwerpen, die zijn onderverdeeld in delen: het MBA en de oorsprong ervan, op welke rekening te houden bij het kiezen van een MBA-studie aan de Slowaakse, Slowaakse lijst van scholen en instellingen die MBA, voltooide zijn MBA in Tsjechië, Hoe MBA Engeland, voltooide zijn MBA in Europa.

Wat is MBA en voor wie het is bedoeld
MBA is een business en management onderwijs dat haar afgestudeerden voorziet van een uitgebreid overzicht van de zakelijke omgeving. Studenten verwerven theoretische en praktische kennis in de fundamentele disciplines van het management, business, accounting, organisatie en communicatie. Instructie richt zich op het ontwikkelen van vaardigheden zoals juiste beslissing, effectieve communicatie en probleemoplossing prompt. Het grootste deel van het onderzoek in de vorm van oefeningen, enquêtes en discussies.

MBA-studenten
MBA studie is vooral bedoeld voor professionals in leidinggevende posities, met name voor midden-en senior managers die willen verwerven of hun vaardigheden te verbeteren. De studie is ook geschikt voor professionals met een technische opleiding, advocaten en artsen die business training en planning ontberen om te werken in senior management posities in het bedrijf. MBA is een grote aanwinst voor studenten die al een aantal jaren ervaring in een leidinggevende positie als theoretische kennis kan worden toegepast en vergeleken met de praktijk.

Bijvoorbeeld, op de meest prestigieuze scholen aanbieden van deze programma's zonder een aantal jaren management ervaring te krijgen. Hij is van mening dat alleen een verrijking van de MBA-studenten met een lange ervaring, maar het passeren van dergelijke scholen zullen bijna direct loopbaan te garanderen.

Op dit moment zijn een aantal MBA programma's die geschikt zijn voor kandidaten met geen werkervaring, die net hebben afgerond van een bachelor's degree en zijn geïnteresseerd in de bovengenoemde studie te zijn. Op de markt zijn er verschillende vormen van MBA-studie. Belanghebbenden hebben de mogelijkheid om MBA, dat een algemene aandacht heeft bestuderen, of u kunt een bepaalde specialisatie te kiezen. Algemeen MBA bevat voorwerpen die betrekking hebben op het bedrijfsleven, het beheer en het bedrijfsleven in het algemeen, zoals management, strategisch management, project management en planning, marketing, financieel management of accounting en belastingen. Gespecialiseerd MBA-opleidingen in het algemeen vergelijkbaar zijn focus, maar bevatten meer items uit een bepaalde specialiteit.

Specialized MBA-programma's wordt steeds meer een kandidaat kan kiezen, bijvoorbeeld:
Marketing, boekhouding, economie, Reclame, Innovatie, Internationale Handel, Financiën, International Management, Ondernemerschap, Health Care Management, Information Technology, Internet Marketing,
Beheer van non-profit organisaties, Sales Management, beheer van retail, human resources, algemeen management, de wereldhandel.

Types gespecialiseerd evolueren voortdurend afhankelijk van de huidige behoeften van de markt. Recent ontwikkelde nieuwe MBA specialisaties zoals toerisme, apotheek management en e-marketing. Ondanks de gevarieerde selectie van specialisaties, de meest populaire MBA-programma's nog steeds marketing, financiën, management en human resources.

Žádné komentáře:

Okomentovat